13.10.16

Tankotanssi ja treenivaatetus miehille

Treenivaatetus tai oikeastaan sen minimoiminen on tankotanssissa hyvä asia. Paljasta pintaa pitää olla jotta tangolla pysyy (ok, ellei sitten ole joku erikoissilikonimikälie tanko jolla voi vaikka farkut päällä istua?) mutta nämä perus metalli tangot vaativat että on ihokosketusta.

Eli tarkoittaa siis sitä että pitäisi olla lyhyet shortsit ja suht paljastava yläosa. Tässäkohtaa huomaa että tankotanssijoista 99% on naisia, heille löytyy vaikka ja mitä, jopa ihan kotimaista tuotantoa.

Miehille... not so much. (Vaikka nähtävästi jotkin naistenmallit voisi toimia)

Itsellä on nyt ollut tähän asti perus jumppashortsi joiden lahkeet olen käärinyt ylös aina kun on pitänyt tehdä istumista tai muuta liikettä jossa reidellä pitäisi pystyä pitämään kiinni. Toimii osittain ihan ok, mutta suoraan sanottuna välillä tuntuu vehkeissä vähän liikaa kun kangasmötikkä painaa suoraan sinne. Ei kiva, ei todellakaan.

Perusurheilukaupoista on ihan turha yrittää hakea mitään, se tuli todettua joten netistä katsomaan ja se tuotti tulosta. Pistin eilen tulemaan Backbone polewearin miesten shortsia. Arvostelua tulee heti kun saapuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti