27.6.17

Edistystä, Aerialhooppia ja Ayeshan työstöä

Onpas edellisestä postauksesta aikaa. Huh. Ei olut tarkoitu venyä ihan näin pitkään tämä postausväli.

Paljon on ehtinyt tapahtua tässä välissä. Moni asettamani henkilökohtainen tavoite on täyttynyt, varsinkin saada invertti onnistumaan ennen joulua onnistui hyvin.

Muita liikkeitä mitä nyt tulee mieleen jotka onnistuvat hyvin on Perhonen/Butterfly (toiselta puolelta), Kaksonen ilman käsiä, Jade melkein (vielä kun saisi ulkojalan irti :) ja myös paljon muuta.

Uskaltauduin myös Dance (koreo) tunneille. Se oli minulle todella iso askel, tanssi ei todellakaan ole koskaan ollut mun juttu mutta tämä on oikeasti todella hauskaa sekä todella haastavaa. Yksi rankimpia tunteja oikeastaan koska taukoja on niin vähän ja liikkeitä tehdää tietysti monta peräkkäin.

Tuli myös käytyä katsomassa SM-tanko kisoja, pitääkin pistää tänne vähän kuvia. Se oli hieno tapahtuma.

Olen myös lisännyt aerialhoopin harrastuksiini, rankkaa mutta hauskaa. Ja hyvä lisä tankoiluun, harjoittaa uusia/samoja lihaksia mutta hieman eri tavalla.

Rengastrapetsi tai Aerialhoop


Tämän hetken ykköstavoite on Ayesha. Alla kuva tämän hetken tilanteesta, tasapaino on vielä hakusessa enkä vielä pysty avaamaan jalkoja. Pääsy tähän asentoon on myös vielä vähän vaikeata, ei tahdo aina onnistua mutta pikkuhiljaa sekin on alkanut sujumaan paremmin ja paremmin.

Ayesha harjoittelua


Kerron lisää juttuja taas kohta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti