19.1.18

Loistava kevätkauden aloitus

Edelliseen postaukseen vitaaten, hyvin jaksoin, siis aivan todella hyvin. Pieni tauko teki nähtävästi vain hyvää ja pari uutta liikettäkin onnistui ja pari vanhaa onnistui paremmin kun koskaan.

Movella tuli kevääksi myös uusia tunteja, Pole Duo ja Akrobatia sekä  Pariakrobatiaa. Duo menee ikävästi Rengastrapetsi 1 tunnin kanssa päällekkäin, joka on vain kerran viikossa, joten sitä en ole vielä päässyt kokeilemaan mutta tulevana viikonloppuna olisi tarkoitus mennä duo tunnille.

Akrobatia tunneille sen sijaan pääsin, ovat sopivasti lauantaina eikä mitään muita tunteja ole samaan aikaan. Molemmat tunnit oli todella hauskoja ja todella erillaisia.

Akrobatia tunnilla mentiin ihan perusteista, kärrynpyöriä, kumperkeikkoja eteen/taakse, käsilläseisontaa, jne. Saa nähdä mitä seuraavalla kerralla tehdään.

Käsilläseisonta harjoittelua seinää vasten

Pariakrobatia oli taas todella haastavaa, näin 96 kiloisena en pahemmin lentäjäksi päässyt (tai oikeastaan uskaltanut, mähän murskaan ton...) mutta ei se ihan helppoa ollut olla pohja/alamies sekään. Seuraavana päivänä oli kroppa ihan kipeä, ihan kun joku olisi seissyt päällä. Kuten olikin :D

Ja vaikka pariakrobatia otti paljon voimille niin energiaa riitti vielä pariin nopeaan Ayeshaan.

Ayesha, vaatteet päällä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti