24.1.18

Painojumitus

Yksi syistä alkaa liikkumaan oli aika pitkälti paino joka alkoi lähestyä 106 kiloa. Alussa se tippuikin todella nopeasti, parissa kuukaudessa pääsin alle 100 kiloon. Mutta sitten se hidastui ja hidastui ja se maaginen 10 kilon tiputus antoi odottaa itseään.

Eihän sitä aluksi tajunnut että tällä treenamismäärällä lihakset kasvaa ja painavat enemmän kun rasva, joten kyllä läskiä varmasti lähti kokoajan mutta sokeasti sitä vain tuijotti sitä typerää vaakaa joka ei totellut. Painon pudotus vain hidastui ja hidastui.

Heinäkuussa se maaginen 10 kilon tiputus tuli vihdoin ja vaaka näytti 94.3kg. Sitten tuli kesälomat, mökkeily ja grillaus. Ja se siitä sitten taas. Paino pompahti takaisin 96-98 kiloon ja siinä se onkin sitten pyörinyt tasaisesti tähän asti. Joulu ei sitä mitenkään auttanut, onneksi olen nyt oppinut hillitsemään itseäni ettei tule mässäiltyä samalla tavalla kun joskus ennen.

Tänään alkoi vihdoin vaaka näyttämään merkkejä siitä että tuo puolen vuoden jumitus alkaa hellittämään, 95.8kg!

95.8kg !

Toivottavasti se nyt jatkuisi, katsotaan miten käy.

Ja joo, eihän paino sinäänsä ole kaikki kaikessa. Olen elämäni kunnossa vaikka painoa onkin, haluaisin enemmänkin painoa pois sen takia että se helpottaisi huomattavasti voimaliikkeiden tekemistä kun ei tuota raskasta pötsiä tarvitsisi heilutella mukana. Ärsyttää vain kun ei onnistu jossain sen takia että ei jaksa nostaa itseään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti